FAQ

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Vad kostar det när ni kör ut foder?

Utkörningar kostar 20 kr (25 kr inkl. moms) per person och beställning.

Hur kan jag betala när jag hämtar eller när ni kör ut?

Du kan betala med Swish. Ska du hämta din hundmat på Hundkojan i Linköping ska du betala senast dagen före leverans. Det gäller även allt som ska skickas, vi skickar när det är betalt till vårt konto. På övriga orter och utlämingsplatser, där det finns flera, kan du betala när du hämtar ut. Du kan förstås alltid välja att betala i förväg till BG om du saknar Swish.

Kan jag beställa så det skickas med post?

Ja, torkat godis, fodertillskott, koppel, Nose Work tillbehör och böcker kan vi posta med Postnord

Fryst foder skickar vi med DHL, men det går inte med frysfrakt. Därför kan vi bara skicka det som finns under storpack-sortimentet som är så tätt packat att det är minimalt med luft i kartongen, då tinar det inte upp så fort. Vi måste också leverera till en adress i en stad, eftersom det tar ett dygn extra om du bor på landet och då riskerar vi att det börjar tina upp.

Skriv i meddelandefältet att du vill ha frakt med DHL vid beställning av fryst mat. Vi lägger till den faktiska fraktkostnaden och meddelar dig när det är klart så du kan betala.

Var lämnar ni av foder?

Vi åker från Hundiagården via Borensberg, Linköping (Hundkojan), Norrköping, Linköping (Ryd) varannan onsdag. Och Skänninge, Mjölby, Vadstena och passerar Motala på vägen tillbaka varannan onsdag.

Kan jag hämta själv?

Självklart! Vi har öppet 12.00-20.00 varje dag. Men meddela oss gärna när du är på väg. Ibland pågår kursverksamhet, men då packar vi färdigt åt dig så du bara kan hämta din mat. Vill du ha lite råd och tips, eller har frågor, så kan vi istället bestämma en tid utanför kurstid.

Vart betalar jag?

Du kan betala till Swish:   123 114 58 12 (Hundiagården, Martin Pålsson) eller till vårt BG: 277-0717 (Hundiagården).

Kontakta oss

Vill du skicka mail till oss använder du adressen
info@hundiagarden.se

Du kan också ringa eller skicka sms till 0764-160 622

Besöksadress:
Hundiagården
Nydalen 202
59199 Motala

Vägbeskrivning: Hundiagården i Google Maps

Vi har generösa öppetttider, men kontakta oss gärna först om när du kommer. Det pågår kursverksamhet och behandling av hundar också, då kan vi bestämma en tid som passar. Om du vill hämta mat så packar vi det färdigt och då kan du hämta det när du vill i frysrummet. Skriv gärna på din beställning när du räknar med att hämta, då ser vi till att det är färdigt till dess!