Vi på Hundiagården tror på naturlig hundmat. Hundmat fri från skräp, konstiga innehåll, konserveringsmedel och annat som inte hör hemma i en matskål.  Av den anledningen satsar vi på rå naturlig mat. Varje köttslag säljs för sig. Gris är gris. Inget annat. Nöt är nöt. Inget annat. Samma med lamm, kyckling, lax, vilt osv.  Du förvarar det på samma sätt som din egen mat. I frysen och sen när den är upptinad i kylskåpet.

Det finns verkligen inget konstigt i rå mat. Du ser vad du ger din hund. Du vet vad du ger din hund. Och katt också för den delen. De får just den maten som under årtusenden har gjort dem till vad de är. Innan torrfoder med suspekta innehåll kom till och skapade allergier, sämre immunförsvar, läckande tarm och anorexi. Färsk mat skapar ett starkt immunförsvar, återställer hälsan och skyddar mot sjukdomar. Därför har vi bara färsk mat och naturliga tillskott.

På Hundiagården har vi också hundkurser och yrkesutbildningar. Så då tyckte vi att det passade bra med lite tillbehör som behållare till Nose Work, hydrolater och koppel tex. Men den avdelningen är inte så stor. Vi satsar på bra mat av bra kvalitet i första hand. En BARF-butik helt enkelt.

Hundiagården är en “på-landet-butik”, Pirkko Andersson som är näringsexpert och instruktör, hundpsykolog och domare bor precis intill butiken och lokalerna. Därför kan vi ha generösa öppettider. Vi har öppet från 12-20. Före 12 försöker vi besvara mail, fixa nödvändigt pappersarbete, ibland ha en kurs eller två. Men vill du hämta mat på förmiddagen kan du komma då också. Och vi har sena kvällstider. Så hinner du handla och göra alla “måsten” innan du i lugn och ro kan hämta din hundmat.

Bor du längre bort från oss så kan vi glädja dig med att vi var 14:e dag kör till Borensberg, Linköping, Norrköping och Mjölby.  Och vi passerar Motala på väg tillbaka. Du kan då hämta upp din mat på våra avlämningsställen. Du beställer som vanligt och skriver på vilken ort du vill ha det avlämnat så levererar vi!  Enkelt! Lika enkelt som att lära sig ge rå, riktig mat till din hund eller katt. Vill du ha mer kunskap om BARF är du välkommen till våra BARF-föreläsningar. Vi har många sådana varje år. Du är också välkommen!