LEVERANS – POSTNORD
All frakt sker med Postnord Varubrev 1:a klass enligt Postnords villkor. Detta innebär i regel att när försändelsen har lämnats in till Postnord från oss ska du ha din vara inom 24 timmar.

Vår målsättning är att under normalt tryck kunna skicka alla ordrar inom 3 dagar från det att en order är betald, men det kan ta upp till 7 dagar.

Postnord gör ett leveransförsök till ditt hem, där de kollar om varubrevet får plats i din brevlåda. Får det inte plats så gör de ett försök att få tag på dig på plats för personlig leverans och därefter tas brevet med till ditt postombud. Om varubrevet hamnar hos postombudet får du en SMS-avisering till mobilnumret du registrerade i samband med din order, där information om hur du hämtar ut din försändelse erbjuds.

Normalt behöver du aldrig ett kollinummer för att ta emot din försändelse, därför lägger vi ingen extra arbetstid på att skicka ut dessa.
Vi har naturligtvis tillgång till dessa för att kunna felsöka eller spåra försändelser vid behov, därför bör du alltid kontakta oss om du inte fått dina varor inom 2 arbetsdagar från slutförd order för hjälp.

LEVERANS – UTKÖRNING
Varor levereras varannan vecka, ojämna veckor.

Leverans av fryst foder sker med bil i Östergötland och Örebro. Varorna hämtas dig på de utlämningsställen som finns angivna nedan. Betalning sker i förskott eller vid avhämtning, undantaget när det lämnas till Hundkojan i Linköping då varorna ska vara betalda senast dagen före. Du kan även beställa från övrigt sortiment.

Vi kör enligt följande schema
Borensberg ca 16.00
Linköping (Hundkojan) ca 17.00
Norrköping ca 17.30
Linköping (Ryd) ca 18.00
Mjölby ca 18,30
Motala ca 19.00

Minsta värde för utkörning är 600 kr sammanlagt per ort. Om det blir mindre beställt kontaktar vi dig, då kan då välja att hämta maten här, makulera ordern eller låta den stå kvar till nästa utkörningstillfälle. Om vi inte har stop vid en ort kommer vi tidigare till orten efter, då kontaktar vi dig så du får ny tid av oss. OBS! Gäller inte för avlämning på Hundkojan, du kan välja att hämta din mat onsdag-fredag.

Vid högtider kan utkörning ske före eller efter ordinarie leveranstillfälle. Vi annonserar om det på vår Facebooksida och på hemsida.