LEVERANS MED DHL

10 KG/LÅDA
För att hålla kylan behöver du beställa i jämna 10kg per låda. Utom när det gäller malda korvar, då kan du beställa upp till 20 kg per låda (men endast 10 kg/låda om det ska levereras till service point eftersom de inte tar emot för tunga lådor). Du hittar kategorierna ”skicka med DHL” och ”storpack” i menyn, dem skickar vi året om.

Årstid
Sommartid skickar vi inte ben i enstaka kg eller sådant med oregelbundna former – som lammnacke, kalkonvingar, lammlunga mm – eller annat som är svårt att packa tätt. Luft i lådan gör att det tinar fortare. Du kan dock fortfarande beställa ben, men endast från storpack under sommartid, dvs 10 kg per låda. Vill du ha mindre mängd ben rekommenderar vi att du delar din låda med en vän tex.

Leveransadress
Vi kan idag inte skicka ut till ”landet” eftersom det skulle innebära ytterligare en dag i leveranstid. Men vi kan skicka till en väns adress inne i stad eller till service point (max 10 kg). Du behöver vara hemma och ta emot din beställning när den levereras om den inte skickas till service point.

Leveransdag
Vi packar måndagar och skickar endast tisdagar. Om inte din vara finns hemma kan det alltså bli lite fördröjning innan vi kan skicka eftersom det först måste komma till oss, och sen måste vi vänta in tisdag. Eftersom din leverans ska ske på en dag behöver du vara hemma och ta emot det på onsdagen efter vi skickat. Eller hämta din låda på service point.

Hållbarhet
Vi kontrollerar alltid att din leverans kan ske på en dag. Annars hör vi av oss och rekommenderar att beställningen avbokas. Tyvärr kan det hända att det blir försenat emellanåt. Men innehållet brukar vara till mestadels fruset även dag 2 eftersom det packas så tätt och utan luft i lådorna. Men tänk på att när du beställer tex ben så kan vi inte trycka ihop redan frusna ben tätt, det blir automatiskt mer luft i de lådorna.

Vi ser gärna utlåtanden från dem som beställer för att se om det här är ett bra sätt. Vi kan förstås inte garantera att det kommer fram dagen efter eller att det inte tinat någonstans, men utan avisering, dvs hemleverans och till service point, så har det hittills bara tagit en dag att leverera.
Vi skickar lådan från -20º med extra ytteremballage som skydd för att hålla kylan kvar.
Vår egen erfarenhet visar att lådan är frusen även dag två, men upptinad lite i hörnen om den står i rumstemperatur.

Betala inte vid beställning när du beställer med DHL
Vi tittar på fraktkostnad först och hör av oss om den innan du ska betala eftersom priserna varierar beroende på ort, tätbebyggelse mm hos DHL.

Frågor?
Kontakta pirre@hundia.se eller 0764-160622