I första skedet skickas bara hela 10 kg kartonger (storpack) eftersom de innehåller minst luft (och därmed värme).
Det är också helt klart billigare att ta fler kartonger, kanske att det är smart att ni går ihop om beställningen? Om ni är tre blir frakten 65 kr var.
Vi kan idag inte skicka ut till ”landet” eftersom det skulle innebära ytterligare en dag i leveranstid. Men vi kan skicka till en väns adress inne i stad. Vi skickar ut måndag och tisdagar.

Vi skickar endast hela lådor, dem du hittar under storpack, detta gäller speciellt under sommaren eftersom det som packas löst kommer tina fortare. De hela lådorna i storpack är så tätt packade att de klarar en 24-timmars transport. Varje låda (storpack) innehåller 10 kg mat.

Vi ser gärna utlåtanden från dem som beställer för att se om det här är ett bra sätt. Vi kan förstås inte garantera att det kommer fram dagen efter eller att det inte tinat någonstans. Men egen erfarenhet visar att lådan är frusen även dag två, men upptinad i hörnen om den står i rumstemperatur. Vi skickar lådan från -20º med extra ytteremballage som skydd för att hålla kylan kvar.

Om de här leveranserna går som önskat (bra alltså :)) så kommer vi även skicka färdiga matlådor och mat som beställs per kg. Så berätta gärna för oss hur du upplevde din leverans!

Kontakta oss om du har frågor eller vill beställa fler än 3 lådor! pirre@hundia.se eller 0764-160622
(jag återkommer om jag inte kan svara just då)