FÅ MATEN LEVERERAD?

Leveranser sker ojämna veckor, onsdagar.
Vi levererar med bil till Borensberg, Linköping (Hundkojan, Nya Tanneforsvägen), Norrköping (Ica Klockaretorpet), Linköping (Circle K, Ryd), Mjölby (Qstar vid McDonalds). Från Mjölby har vi möjlighet att stanna till vid Skänninge och Motala på vägen hem.
Du kan betala in när du beställer eller betala med Swish när vi lämnar av till dig.
Varje beställning har en stop-avgift på 20 kr. Den väljer du själv till i kassan när du gör din beställning.

Hämtar du på Hundkojan kan du hämta onsdagen från kl 16,30 eller under torsdag-fredag. Din beställning ska då vara betald i förväg, innan vi lämnar av den på Hundkojan.

Om du beställer matlåda kan du lägga in den som en prenumeration. Då ser vi till att du får fakturan och att den levereras varje vecka. Om du är på semester måste du själv avboka leveransen för den veckan.

HÄMTA PÅ HUNDIAGÅRDEN

Vill du hämta din låda själv går det förstås bra. Kontakta oss gärna när du kommer, så ser vi till att vi har tid att plocka och gå igenom sortimentet.
Du kan kontakta oss på vår Facebooksida eller via mail: pirre@hundia.se eller sms/tel: 0764-160622

Du kan också lägga en beställning via hemsidan och i meddelandefältet skriva när du kommer, så ser vi till att det är klart då.

Tidtabell (ungefärlig)

Borensberg: 16,00
Linköping, Hundkojan: 16,30
Norrköping, Klockaretorpet 17,30
Linköping, Circle K 18,00
Mjölby, Qstar 18,30

LEVERANSER ÖREBRO LÄN

Vi har möjlighet att skicka med mat med privatperson varannan helg jämn vecka. Oftast kvällar. Leveranserna går tyvärr inte norr om Örebro. Men från Askersund (Nydalen) till Örebro finns möjlighet att få levererat. För en ordinarie tur behövs fler som beställer mat, men så fort det blir aktuellt kommer vi uppdatera leveransschemat även för Örebro län!